Råcreme med fløde 38

Opskrift på råcreme med fløde 38.

(2-3 portioner, 6 lister)

Ingredienser:

1 dl Fløde 38 eller Creme fine til piskning
½ tsk Vanillesukker
40 g Æggeerstatning klar til brug
25 g Sukker

Fremgangsmåde:

  • Skyl og rens alle frugterne, og skær dem i mundrette stykker.
  • Pisk fløden til skum
  • Lav æggeerstatningen, efter anvisning på pakken.
  • Kom 40 g æggeerstatning i en skål.
  • Tilsæt sukker og vanillesukker og pisk æggemassen lys og luftig med en håndmixer.
  • Vend flødeskummet forsigtigt i med en dejskraber.
  • Bland frugter ned i cremen og server.

Tips:

  • Hvis du laver cremen på lp-flødeskum, sparer du 75-110 mg phe ialt.

Næringsindhold i hele portionen:

Energi: 2007 kJ Phe: 110 mg Protein: 2,1 g

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi: 1202 kJ Phe: 66 mg Protein: 1,3 g

1x 25 mg phe-liste:

38 g Råcreme

Redaktør