Forløbskoordinatorer - vejledning og støtte

Information om forløbskoordinatorerne, som du eller dine pårørende kan ringe til og få vejledning og hjælp af i dit forløb.

Patientvejledning

Forløbskoordinatoren er en sygeplejerske, som du eller dine pårørende kan ringe til og få vejledning og hjælp af i dit forløb. 

Hvornår kan forløbskoordinatoren kontaktes

Du kan kontakte en forløbskoordinator inden dit første besøg i Afdeling for Kræftbehandling, hvorefter læger og sygeplejersker bliver din primære kontakt. Ventetiden inden første samtale kan føles lang og være forbundet med uvished, angst, usikkerhed og somme tider frustrationer, og når man har en kræftsygdom melder en række spørgsmål sig f.eks. om det praktiske eller andet i et behandlingsforløb. 
Du kan ved behov også kontakte forløbskoordinatoren, når du henvises fra Afdeling for Kræftbehandling til andre afdelinger, genoptræning eller rehabilitering. 

Mulighed for forløbsstøtte 

Forløbskoordinatoren har erfaring med patientforløb. Han eller hun kan derfor, ud fra sin faglige vurdering, og efter aftale med dig, også tilbyde dig en individuel forløbsstøtte, som er en form for udvidet forløbskoordination. Det kan 
f.eks. være hvis du, udover din kræftsygdom, har andre svære sygdomme, eller hvis du har kontakt til flere afdelinger på hospital og i din kommune, og/eller ikke har pårørende, der kan hjælpe dig.   Forløbsstøtten planlægges af forløbskoordinatoren i samarbejde med dine læger, sygeplejersker og dig med udgangspunkt i din aktuelle situation.

Læs mere om forløbskoordinator på: 
https://www.rigshospitalet.dk/afdelinger-og-klinikker/kraeft-og-organsygdomme/kraeftbehandling/kontakt/Sider/forloebskoordinator.aspx

Find din forløbskoordinator

Kræft i hjernen, underlivet, kvindelige kønsorganer, mandlige kønsorganer samt urologiske og mindre kræftformer:
Anne Bjerrum
Tlf. 35 45 06 74 fra kl. 9-12

Kræft i hals og lunger:
Pauline Thomsen
Tlf. 35 45 05 17 fra kl. 9-12

Brystkræft: 
Emilie Middelhede
Tlf. 35 45 88 77 fra kl. 9-12

Kræft i øvre og nedre mave-tarmregion: 
Tanja Le Grønberg
Tlf. 35 45 05 13 fra kl. 9-12

Alle kræftformer, hvor strålebehandling er den indledende behandling:
Betina Rotbøll
Tlf. 35 45 04 76 fra kl. 9-12

Hvis din forløbskoordinator ikke er til stede den pågældende dag, vil du kunne blive hjulpet af en af de øvrige forløbskoordinatorer. 

Redaktør