Bestilling af medicin

Der er flere forskellige måder hvorpå, du kan bestille medicin i Tværfagligt Smertecenter. Teksten vil vejlede om de muligheder, der er.

Der er flere forskellige måder hvorpå, du kan bestille medicin i Tværfagligt Smertecenter. I teksten vil vi vejlede dig om dine muligheder, samt gennemgå de praktiske informationer, som knytter sig til bestilling af medicin.
I den periode, du er tilknyttet Tværfagligt Smertecenter, er det som hovedregel smertecenterets personale som udsteder alle recepter i forbindelse med dit forløb. Skal du have udstedt smertestillende medicin, beroligende / nervemedicin og sovemedicin, skal du derfor kontakte smertecenteret. 

Bestilling af medicin er muligt fra mandag til torsdag. Du må hertil forvente, at der går 3 hverdage fra, at du har foretaget bestillingen til, at recepten ligger klar til afhentning på apoteket. 

Bestil medicin via MinSundhedsplatform

Du kan bestille medicin ved at logge ind på din bruger på MinSundhedsplatform. Har du ikke i forvejen en bruger, kan du oprette en profil ved brug af NemID. Sundhedsplatformen kan tilgås på www.minsundhedsplatform.dk eller ved at hente appen MinSP (tilgængelig i både Googleplay og Appstore). På sundhedsplatformen kan du under fanen ”meddelelser” skrive direkte til os omkring receptfornyelse.

Bestil medicin via vores hjemmeside

Du kan også bestille medicin via Tværfagligt Smertecenters hjemmeside: 
www.rigshospitalet.dk/afdelinger-og-klinikker/ neuro/neuroaestesiologisk-klinik/tvaerfagligtsmertecenter

Her skal du logge ind med dit NemID, for at sende os en mail. Du må meget gerne skrive ”medicinbestilling” i emnefeltet, så vi hurtigt kan se, hvad det drejer sig om. Funktionen kan tilgås døgnet rundt, hvor svartiden ligeledes kan være op til 3 hverdage. 

Ring i sygeplejerskernes telefontid på: 35 45 76 12

Det er muligt at ringe direkte til en af Tværfagligt Smertecenters sygeplejersker. Sygeplejerskerne har telefontid; mandag, tirsdag, torsdag og fredag i tidsrummet 10-12 og onsdag i tidsrummet 11-12.

OBS: Vær dog opmærksom på, at medicinbestilling kun foregår mandag-torsdag i de nævnte tidsrum. Det vil sige, at sygeplejerskerne ikke bestiller medicin om fredagen.

Hvem tager telefonen?

Afdelingssygeplejerske Susanne Jacobsen
Sygeplejerske Liv Frich
Sygeplejerske Karin Sørensen
Sygeplejerske Helle Overgaard
Sygeplejerske Lotte Rasmussen
Sygeplejerske Ingrid Kristensen
Sygeplejerske Mette Baagø Holm
Sygeplejerske Hanne Dewet Davel

Redaktør