​​​​

Byggepladsen åbner på Kulturnatten

​På Kulturnatten åbner Mary Elizabeths Hospital for første gang dørene for offentligheden og tilbyder tre rundvisninger på byggepladsen i løbet af ”natten”.​


Mary Elizabeths Hospital står nu i fuld højde, og på Kulturnatten d. 13. oktober 2023 ​er det muligt at komme med helt op på 7. etage og nyde udsigten. Rundvisningen giver et tidligt indblik i de fantastiske rammer patienterne, deres familier og personalet får, når byggeriet står klar i 2026.

 
Mary Elizabeths Hospital kommer til at samle Rigshospitalets børn, unge og gravide i en bygning, der er bygget og designet til at imødekomme brugernes behov for højt specialiseret behandling, hjemlige rammer og mange forskellige muligheder for leg og aktivering.
 
Vil du høre om byggeriet, hvad der skal foregå inde i bygningen, eller er du nysgerrig på historien bag Mary Elizabeths Hospital, så mød op i forhallen og få en billet til rundvisningen kl. 18.30, 20.00 eller kl. 21.30. Her vil du også blive hentet, når rundvisningen starter.
 

Vi har sat de bedste guider, vi har på opgaven:

  • ​Bent Ottesen, lægelig konsulent, tidligere projektchef og medinitiativtager bag Mary Elizabeths Hospital.

  • ​Thomas Frandsen, nuværende projektchef.

  • ​Michael Hyllegaard, projektchef for byggeriet.

Børn er velkommen sammen med en voksen. Legeheltene, der bidrager til leg og bevægelse for indlagte børn, er også med på turen over til byggepladsen.
 
Mary Elizabeths Hospital er et samarbejde mellem Region Hovedstaden, Rigshospitalet og Ole Kirk's Fond.
Redaktør