​​

Landssymposiets 30-års jubilæum

​Vi har booket ophold i skønne landlige omgivelser på Sørup Herregaard, Sørupvej 26, 4100 Ringsted. Landssymposiet afholdes i år den 28-30. september 2023. 

Program

Tryk på link her​, hvor I finder programmet, og her vil I kunne nikke genkendende til visse elementer, og samtidig se nye vinkler, som vi håber, I vil tage godt imod. 

Torsdag er der som vanligt mono- og tværfaglige guideline-møder. Fokus er på mest mulig tværfaglighed, men vi opretholder fortsat de monofaglige punkter. 

Fredag tager programmet en ny drejning med udvalgte, centrale problemstillinger, som vi alle kan relatere os til – uanset hvilket niveau af pleje og behandling, vi varetager. Den nye vinkel er at prøve at anskue problemerne tværfagligt, men også at have forældre-perspektivet med. Hver session afsluttes med en panel-diskussion og take-home messages. 

Lørdag har vi – traditionen tro – frie foredrag. Vi glæder os til at udvælge de 10 bedste abstracts fra hele landet. Præsentationerne kører efter en stram tidsplan (som sidste år), og igen i år er der – udover æren – flotte præmier til bedste abstract og bedste præsentation.

Og så har vi krydret dagene med sociale events, der på den ene eller anden måde nok skal sørge for, at pulsen kommer enten op, eller ned. Derudover kan I glæde jer til en gourmet oplevelse fra det erfarne køkken på Sørup Herregaard. 

Tilmelding

Tilmeld dig ved at sende en mail til: maiken.parsberg.jensen@regionh.dk​

Deadline senest den 01.08.2023, reduceret gebyr ved tilmelding inden den 01.07.2023.


Redaktør