Erfaren leder er ny centervicedirektør i Neurocentret

​Lene Lydia Breum er fra den 1. oktober navnet på Neurocentrets nye centervicedirektør.
Lene Lydia Breum har de sidste tyve år arbejdet som leder i sundhedsvæsenet og det er dermed en erfaren leder, der overtager posten som centervicedirektør i Neurocentret den 1. oktober. Hun kommer fra en stilling som chefsygeplejerske på Kirurgisk Afdeling på Nordsjællands Hospital.

- Et af mine store fokusområder er, at vores patienter møder et mere sammenhængende sundhedsvæsen, hvor vi som hospital tager ansvar for det fulde patientforløb. Det betragter jeg som kernen i værdibaseret sundhed. Det er blandt andet det, som jeg glæder mig til at bidrage til i Neurocentret, siger Lene Lydia Breum. 

Lene Lydia Breum er oprindeligt uddannet sygeplejerske og i hendes tid på Kirurgisk Afdeling har hun blandt andet været med til at etablere Friklinikken på Nordsjællands Hospital og et uddannelseshospital på samme hospital i samarbejde Københavns Professionsskole og omgivende kommuner.

- Det driver og inspirerer mig at skabe værdi og gode processer for både personale og patienter. Det glæder jeg mig til at bidrage med i Neurocentret og så glæder jeg mig til at lære centret at kende, siger Lene Lydia Breum.

Sammen med centerdirektør Jannick Brennum skal Lene Lydia Breum fremover stå i spidsen for Neurocentrets cirka 1600 medarbejdere. 

- Jeg glæder mig til at byde Lene velkommen og til vores samarbejde. Lene har solid erfaring med både sundhedssektoren og ledelse, og hun bliver en kapacitet i Neurocentrets fortsatte arbejde med gode patientforløb og værdibaseret sundhed, siger Jannick Brennum. 

Med i bagagen har Lene Lydia Breum blandt andet en master i klinisk sygepleje, et diplom i ledelse og afslutter i november uddannelsesforløbet, ”High Performance Leadership” fra CBS.

Privat er Lene Lydia Breum gift, har to voksne døtre og bor i en lejlighed i København K. I sin fritid følger hun med i verdens udvikling og elsker samvær med familie, venner, samt musik. Hun holder også af at rejse, særligt til storbyer.​


Redaktør