Arbejdsmiljøpris for klar tale og styrket samarbejde

Rigshospitalets årlige arbejdsmiljøpris går til bioanalytiker og arbejdsmiljørepræsentant Camilla Borring Lentz, der har styrket kommunikation og feedback på tværs af faggrupperne i Afdeling for Patologi.

Vent...

Foto: Thomas Søndergaard

Færre negative konflikter, flere medarbejdere der roser hinanden og et klima, hvor man i højere grad får sagt til hinanden, hvad der ikke fungerer, så det ikke vokser til store konflikter. Det er nogle af resultaterne af den indsats, Camilla Borring Lentz har stået i spidsen for på Afdeling for Patologi. 

Priskomiteen begrunder blandt andet valget med, at Camilla Borring Lentz har undervist alle afdelingens mere end 230 tilknyttede medarbejdere i feedback-værktøjet ”Klar Tale”, og at hendes indsats har medvirket til at styrke arbejdsmiljøet, samarbejdet og fagligheden i afdelingen. 

Det viser sig blandt andet ved, at afdelingen har færre negative konflikter, at flere medarbejdere indgår i de faglige drøftelser og at der er en større lyst til at lave sociale aktiviteter. Derudover er antallet af stik- og skæreskader faldet markant i afdelingen. 


Foto: Thomas Søndergaard

Camilla Borring Lentz var på konference i Sydkorea, da prisen blev overrakt, så på arbejdsmiljødagen i Lokomotivværkstedet deltog hun på videolink, da vicedirektør Susanne Poulsen afslørede prisvinderen. Afdelingsbioanalytiker Mette Koefoed Bertelsen modtog blomster og check på vegne af Camilla Borring Lentz. 

Det er den samlede afdelingsledelse i Afdeling for Patologi, som har indstillet Camilla Borring Lentz til prisen.
Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor