Kulturnatten på Riget

​På fredag den 14. oktober fra 18-23 byder Rigets medarbejdere på oplevelser for alle sanser til Kulturnatten. 

Igen i år er Rigshospitalet en del af Kulturnatten, hvor vi byder på en bred buffet af oplevelser for alle sanser på de mange stande i Forhallen og på rundture diverse steder på Blegdamsvejsmatriklen.

Her kan man se på babylance og lægeambulance, røre ved kirurgiske instrumenter og mærke temperaturen i en kuvøse. Man kan lytte til musik, sang og oplæsning, lugte til og smage på måltider der dækker behovene selv ved lille appetit. Man kan få målt sit syn, sit kondital og få testet, hvor god man er til at vaske hænder.

Man kan besøge en operationsstue i Nordfløjen, patologiafdelingen, strålekælderen, testhuset for Mary Elizabeths Hospital og meget, meget mere.

Selvfølgelig kører personaletoget ture i de lange, uhyyyyyyggelige kældergange igen. Og for de hurtige er der mulighed for at sikre sig billet til at se første afsnit af Riget, når vi i samarbejde med Zentropa og Viaplay viser det i hospitalets kirke klokken 18.30 og 20:00.

Der er masser af spændende aktiviteter for alle aldersgrupper. Husk, man skal have Kulturpas for at deltage. Se hele programmet for Kulturnatten på Riget. 


Redaktør