Ny centervicedirektør til Rigshospitalets Servicecenter

​Henrik Louw Møller skal være med til at lede og udvikle driften af transport, rengøring, madlavning med mere. ​

Vent...


En leder med stor erfaring fra mange dele af sundhedsvæsenet skifter 1. januar 2023 til Rigshospitalet: Henrik Louw Møller bliver ny centervicedirektør og skal sammen med centerdirektør Lars Buhl stå i spidsen for godt 1500 ansatte i Servicecentret, der understøtter det kliniske arbejde.

Henrik Louw Møller kommer fra en stilling, hvor han er enhedschef for Forsyning og Logistik på Bispebjerg Hospital samt enhedschef for Facility Management Vaskeri på Bispebjerg Hospital, der løser vaskeriopgaver for hele Region Hovedstaden. Han er uddannet cand.scient.pol. og har tidligere blandt andet været vicedirektør på Nykøbing Falster Sygehus samt centerøkonom på Rigshospitalet.

- Jeg ser frem til at arbejde sammen med Henrik. Han har solid erfaring med hospitalsdrift og ledelse af ledere og kan bidrage til at løfte vores arbejde med at optimere og forbedre hospitalets interne service og drift og samtidig tiltrække og fastholde medarbejdere, siger centerdirektør Lars Buhl.

Ud over opgaverne for Rigshospitalet driver Servicecentret Den Regionale Sterilcentral, som har produktion på Herlev Hospital, ligesom centeret leverer mad til hele Region Hovedstadens Psykiatri.

Henrik Louw Møller ser frem til at starte i det nye job:

- Jeg kender Rigshospitalet som et fagligt meget ambitiøst hospital. Det motiverer mig, og det bliver spændende at være en del af det igen. Jeg glæder mig til sammen med dygtige ledere og medarbejdere i Servicecentret at støtte de kliniske afdelinger ved at levere service af høj kvalitet, siger Henrik Louw Møller.

Henrik Louw Møller er 54 år, bor med sin hustru i Ballerup og har to voksne børn.
 

Yderligere information

​Christina Petersen

Kommunikationskonsulent

christina.petersen@regionh.dk
Telefon 2146 6030

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor