​​​​​​

Ny chefjordemoder

Trine Lind er fra 1. juni 2022 ​chefjordemoder på Rigshos​pitalet og kommer med erfaring fra både Region Hovedstaden og Region Sjælland.
Trine Lind glæder sig til at starte i stillingen som chefjordemoder på Rigshospitalet.

-Jeg glæder mig til at blive en del af Rigshospitalet og til at være med til at skabe de bedste rammer for både personalet og de gravide og deres familier i forbindelse med deres graviditet, fødsel og barsel,  og jeg glæder mig til at bidrage til den fortsatte udvikling af en afdeling​, hvor patientbehandling, forskning, uddannelse og et godt arbejdsmiljø går hånd i hånd. Jeg ser det som en kerneopgave at være medskaber af et godt tværfagligt arbejdsmiljø, der danner rammen for at arbejde med høj faglig kvalitet, gode patientforløb, forskning af høj kvalitet og mulighed for udvikling og uddannelse, siger Trine Lind.  


Trine Lind  
​Trine Lind har erfaring fra både Region Sjælland og Region Hovedstaden. I perioden 2015-2017 var Trine Lind vicechefjordemoder på Hvidovre Hospital og de seneste fem år har Trine Lind været chefjordemoder på Næstved, Slagelse og Ringsted Sygehuse. ​Her har hun bl.a. været med til at flytte Gynækologisk og Obstetrisk Afdeling fra Næstved til Slagelse Sygehus. Trine Lind har derved stor erfaring med nogle af de opgaver, der venter på Rigshospitalet, hvor Afdeling for Graviditet, Fødsel og Barsel i løbet af 2025 flytter og bliver en del af Mary Elizabeths Hospital – Riget for børn, unge og gravide. 

- At få muligheden for at være en del af samskabelsen af Mary Elizabeth Hospital med et familiecentreret perspektiv, ser jeg som en spændende og vigtig opgave, og jeg vil glæde mig til at tage del i arbejdet med at skabe et hospital i verdensklasse til børn, unge, gravide og deres familier og en attraktiv og spændende arbejdsplads for vores dygtige, dedikerede personale, der hver dag går på arbejde og yder en fantastisk indsats for at få alle ender og kanter til at nå sammen, siger Trine Lind.

Centerdirektør i Juliane Marie Centret Merete Lange g​læder sig til samarbejdet med Trine Lind: 

- Trine Lind kommer med stærk erfaring og flotte resultater i bagagen. Hun er optaget af trivsel og samarbejde og står på stærke ledelsesmæssige værdier, som passer godt sammen med den øvrige afdelingsledelse og alle de dygtige og engagerede medarbejdere i Afdeling for Graviditet, Fødsel og Barsel, udtaler Merete Lange. 

​Trine Lind tiltræder i stillingen som ​chefjordemoder på Rigshospitalet 1. juni 2022 og skal sammen med ledende overlæge Heidi Sharif og ledende oversygeplejerske Pernille Emmersen stå i spidsen for Afdeling for Graviditet, Fødsel og Barsel i Juliane Marie Centret på Rigshospitalet.​
Redaktør