Rigshospitalets Servicecenter får ny direktør

Nuværende souschef Lars Buhl skal stå i spidsen for
hospitalets rengøring, madlavning, transport med mere fra 15. juni. 


De mere end 1500 ansatte i Rigshospitalets Servicecenter får en erfaren leder i front, når Lars Buhl tiltræder som ny centerdirektør. Han har været ansat på Rigshospitalet siden 2007, og siden 2010 fungeret som souschef i Servicecen-teret, hvor han de seneste måneder har været konstitueret centerdirektør. 

Hospitalsdirektør Per Christiansen siger:
 - Med Lars får vi en særdeles habil leder, der med stor menneskelig indsigt og indgående forståelse for både Rigshospitalet og centrets opgaver er den helt rigtige til at lede Servicecentrets vigtige opgaver. 

Lars Buhl siger:
- Min vision for Servicecentret er, at service og drift gør det så gnidningsløst som muligt at være klinisk personale, pårørende og patient på Rigshospitalet. Vores opgave er at understøtte det kliniske personale i at gøre deres arbejde, samtidig med at vi har stor indflydelse på den oplevelse, patienter og pårøren-de har i forbindelse med deres ophold. Jeg glæder mig til at fortsætte med at udvikle centerets opgaver og resultater, siger Lars Buhl. 

Den nye centerdirektør er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og har tidligere været ansat i Sundhedsstyrelsen og Dansk Sygeplejeråd. 
Servicecentret tilbyder en vifte af serviceydelser, herunder rengøring, sterilise-ring af medicinske instrumenter, madlavning og transportopgaver. Derudover driver Servicecentret Rigshospitalets Patienthotel. 

- Jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet med ledere og medarbejderrepræ-sentanter i Servicecentret og til at udbygge mit samarbejde med vores brugere og samarbejdspartnere både internt på Rigshospitalet og eksternt, siger Lars Buhl. 

Lars Buhl er 50 år og bor sammen sin hustru og parrets to sønner på 13 og 16 år i Værløse. 

Yderligere information: 

Christina Petersen
Kommunikationskonsulent
christina.petersen@regionh.dk
Tlf. 2146 6030
Redaktør