​​​​

Symposium om samarbejde med børn ved smertefulde procedurer

​Kom til internationalt symposium om pædiatriske procedurer den 13. september 2022

At samarbejde med børn og kunne skabe en relation til det angste barn, er kompetencer, der skal læres og prioriteres i lighed med, at kunne udføre en medicinsk procedure som fx at lægge en sonde, sy en flænge, skifte en forbinding, give kemoterapi eller lignende.

Videnscenter for Børnesmerter ønsker at sætte fokus på området og inviterer derfor til et symposium for sundhedsfaglige, der arbejder med børn og unge, tirsdag d. 13. september 2022 med titlen ”Pediatric Procedures – Redesign your management and care”. 

Symposiet vil belyse nye og andre muligheder, farmakologiske såvel som non-farmakologiske, for at arbejde med børn og unge.​

Internationale erfaringer

Der vil være oplæg fra Baruch Krauss og og Piet Leroy. Oplæggene holdes på engelsk.

Baruch Krauss er Senior Associate Physician in Medicine fra Division of Emergency Medicine på Boston Children’s Hospital. Derudover er han Associate Professor of Pediatrics på Harvard Medical School.

Piet Leroy MD, PhD, MSc er senior consultant in paediatric critical care og director of the Paediatric Procedural Sedation Unit på Maastricht University Medical Centre. Han er associate professor (domain of medical teaching) ved the Faculty of Health, Life Sciences and medicine på Maastricht University.

​​​Læs mere

Læs mere om pris, tilmelding og andre praktiske informationer i dette kalenderopslag og tilmeld dig via kursusportalen.


Redaktør