​​

En spændende dag med arbejdslyst

Alle arbejdsmiljøgrupper i Diagnostisk Center var inviteret til en dag med inspiration og vidensdeling om emnet arbejdslyst.

Vent...

​En dag om året inviteres alle arbejdsmiljøgrupperne i DIA til en dag med oplæg og workshops, for at styrke netværket og vidensdelingen grupperne i mellem. I år handlede dagen overordnet set om emnet arbejdslyst.

Dagen begyndte med et oplæg om begrebet arbejdslyst, som ledende bioanalytiker Majbritt Wagner-Eckert fra Afdeling for Patologi præsenterede.

Majbritt fortalte bl.a. om, hvordan stemningen i en afdeling styrkes positivt, når man arbejder målrettet og konkret med arbejdslyst.

Også Afdeling for Klinisk Biokemi var repræsenteret med et oplæg ved afdelingsbioanalytiker Lisbeth Andreasen. Lisbeth fortalte bl.a. om, hvordan arbejdslysten i afdelingen er tæt kædet sammen med, hvordan arbejdet er organiseret for den enkelte medarbejder. Her spiller medinddragelser, indflydelse på egen vagter og kompetenceudvikling eksempelvis ind.

I grupperne blev der delt udfordringer og idéer til arbejdsmiljøarbejdet. Den faglige fordybelse gav en masse inspiration, og gode konkrete tiltag at gå hjem med og arbejde videre på i afdelingerne.

 Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor