​​

Lars Bendtsen tiltræder i stillingen som ledende overlæge i Dansk Hovedpinecenter pr. 1.12.2022

​​Efter indstilling fra afdelingsledelsen tiltræder Lars Bendtsen i stillingen som ledende overlæge i Dansk Hovedpinecenter pr. 1.12.2022. Lars har været overlæge i DHC siden 2006 og har gennem flere år været en del af DHCs ledelsesteam i tæt samarbejde med professor Rigmor Jensen og teamleder Helle Jensby.


Lars har det seneste års tid varetaget den daglige klinikledelse af DHC sammen med Helle Jensby, så overgangen til stillingen som ledende overlæge i DHC er et naturligt skridt videre i karrieren som lægelig leder.
 
”Med oprettelse af det nye ledelseslag som ledende overlæge både styrkes, synliggøres og anerkendes den lægelige ledelsesrolle, hvilket jeg glæder mig meget over at skulle være en del af”, siger Lars Bendtsen, som også bliver den første, der tiltræder i en stilling som ledende overlæge på Rigshospitalet efter indførslen af en ny stillingsstruktur på landets hospitaler.

”Jeg glæder mig først og fremmest til fortsat at udvikle og effektivisere centret og forbedre vores tilbud og behandling til gavn for vores patienter”, afrunder en glad Lars Bendtsen.
 
Afdelingsledelsen ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med ledende overlæge Lars Bendtsen i ledelsesteamet i DHC.

Rigshospitalet har valgt at implementere ordningen med ledende overlæger trinvist. Som udgangspunkt kan hver afdeling som en start udnævne 1-2 ledende overlæger. Det er en forudsætning at vedkommende varetager formelt økonomi- og/eller personaleansvar. 


Redaktør