Afdeling for Bedøvelse og Operation får ny ledende oversygeplejerske

​​Mette Marie Thomsen er ny ledende oversygeplejerske i Afdeling for Bedøvelse og Operation i Center for Kræft og Organsygdomme pr. 1. juni. Hendes ambition er at bringe lederrollen nærmere praksis.

Vent...


Mette Marie Thomsen træder den 1. juni 2021 til som ny ledende oversygeplejerske i Afdeling for Bedøvelse og Operation i Center for Kræft og Organsygdomme.

Hun kender dog allerede Rigshospitalet særdeles godt. Mette Marie Thomsen har nemlig været afdelingssygeplejerske i Afdeling for Bedøvelse, Operation og Intensiv Behandling i Hjertecentret siden 2013. Forinden var hun ansat fem år som operationssygeplejerske i afdelingen. Hun har desuden en master i Public Governance fra Copenhagen Business School.

Vil bringe lederrollen tættere på praksis

- At træde ind i rollen som ledende oversygeplejerske er på sin vis et naturligt skridt for mig, og jeg glæder mig til at tage fat på det mere strategiske arbejde og bringe mine lederevner i spil. Samtidig er det også et udfordrende skridt, hvor man kan miste nærheden til praksis. Derfor er det en af mine ambitioner at udvikle rollen som ledende oversygeplejerske og bringe den tættere på både patienterne og medarbejderne, siger Mette Marie Thomsen.

- Mine vigtigste opgaver bliver at sørge for, at der er balance i både driften og medarbejdertrivslen og at sørge for, at afdelingen bliver set som en helhed  og ikke som specialer i specialet. Vi skal alle være bevidste om den fælles kerneopgave  nemlig at få patienterne så godt som muligt igennem deres forløb hos os.

Det oplagte valg

Fra Mette Rosendal Darmer, centerchefsygeplejerske i CKO, lyder det:

- Mette Marie var det helt oplagte valg til stillingen grundet hende store kendskab til operationsområdet og den samlede tværfaglige indsats for patienten. Mette Marie har stærke patientnære værdier, hun fokuserer på det gode arbejdsmiljø og trivsel, samtidig med at vi vil sikre en god og udviklingsorienteret drift.

Mette Marie Thomsen tager over efter Mette Misfeldt, der er ny ledende oversygeplejerske i Afdeling for Kræftbehandling.

Om Afdeling for Bedøvelse og Operation (tidligere Anæstesi- og Operationsklinikken)

Afdeling for Bedøvelse og Operation i Center for Kræft og Organsygdomme bedøver patienter med sygdomme i mavetarmkanaler, urinveje og store blodkar.

På afdelingens observations- og terapiafsnit varetages desuden den postoperative behandling og pleje af patienter fra yderligere 8 specialer på Rigshospitalet.

Afdelingen udfører ca. 6.000 operationer om året og har ca. 10.000 opvågningsforløb.

Læs mere om Afdeling for Bedøvelse og Operation her
Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor