Ledende oversygeplejerske til Afdeling for Hjerne- og Rygmarvsskader

Louise Lund Møller skal som ledende oversygeplejerske i Afdeling for Hjerne- og Rygmarvsskader understøtte afdelingens arbejde med at inddrage patienterne i deres genoptræningsforløb.

Vent...

Den 16. august 2021 tiltræder Louise Lund Møller i en nyoprettet stilling som ledende oversygeplejerske for den fusionerede afdeling, Afdeling for Hjerne- og Rygmarvsskader. 

- Det er et enigt og begejstret ansættelsesudvalg, der valgte at tilbyde stillingen til Louise Lund Møller. Hun har mangeårig ledelseserfaring fra både hospital og primær sektor. Louise Lund Møller vægter som leder en relationel tilgang, hvor den enkelte medarbejder bliver set, hørt og oplever medindflydelse. Noget vi er sikre på bliver til stor gavn for den enkelte medarbejder og den kommende indflytning i det nye Neurorehabiliteringshus i Glostrup. Louise har samtidig et stærkt blik på at sikre det gode patientforløb, også på tværs af sektorer,   siger centerchefsygeplejerske fra Neurocentret Pernille Welinder. 

Louise Lund Møller har tidligere været afdelingssygeplejerske på flere afdelinger på Herlev Hospital. De seneste år har hun været ansat som centerleder for det kommunale pleje- og genoptræningscenter Bernadottegården i Roskilde og senest Plejecenter Trekroner. 

- Jeg glæder mig meget til at starte og sammen med Mette Lindelof og alle i afdelingen at fortsætte den fusionsproces, der allerede er sat i gang. Mit fokus for patienterne har altid været at inddrage dem i eget forløb, så vi ikke beslutter noget om patienterne, men med dem. Jeg ser derfor frem til at blive en del af en afdeling, hvor patientinddragelse og det gode patientforløb fylder så meget og til at understøtte det yderligere, siger Louise Lund Møller. 

Louise Lund Møller indgår i afdelingsledelsen sammen med ledende overlæge Mette Lindelof.

Afdeling for Hjerne- og Rygmarvsskader er netop fusioneret af de to tidligere afdelinger Afdeling for Hjerneskader, der har til huse på Hvidovre Hospital og Afdeling for Rygmarvsskader i Hornbæk. Den fusionerede afdeling flytter ind i Neurorehabiliteringshuset i Glostrup, når det står færdigbygget i 2023. 
Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor