​​​​​​

Ny ungekoordinator skal sikre, at alle unge på Rigshospitalet får tilbud om at deltage i sociale aktiviteter med andre unge

Rigshospitalets nye ungekoordinator Christina Oreskov Westh skal fremover stå i spidsen for at udvikle og drive aktiviteter på Rigshospitalet for unge med kroniske og alvorlige sygdomme i alderen 12-24 år, samt være med til at drive ungecafèen HR BERG.

Vent...

 

Billede: den nye ungekoordinator Christina Oreskov Westh.

Alle unge på Rigshospitalet skal have mulighed for at deltage i sociale aktiviteter med andre unge og få adspredelse fra hospitalsindlæggelser og behandling med hjælp fra professionelle. Det arbejde skal Rigshospitalets nye ungekoordinator Christina Oreskov Westh stå i spidsen for. 

Hun skal sammen med socialpædagog Jakob Højer Larsen stå for at drive HR BERG, og skal derudover stå for at udvikle, planlægge og drive aktiviteter for unge i alderen 12-24 år med alvorlige og kroniske sygdomme - med undtagelse af unge med kræft i alderen 15-29 år, da de har deres eget sted, Kræftværket. 

Billede: Jakob Højer Larsen og Christina Oreskov Westh

I rollen som ungekoordinator skal Christina være opsøgende i forhold til de unge og sørge for at sikre, at de unge ved, hvad der findes af muligheder og aktiviteter, samt sikre at de får mulighed for at deltage heri – uanset hvad de fejler, og hvor på Rigshospitalet de er indlagt. 

Christina Oreskov Westh skal i den nye funktion også være med til at sikre, at personalet på Rigshospitalet ved, hvilke tilbud der er til de unge, og støtte dem i at benytte sig af mulighederne. I arbejdet som ungekoordinator får Christina en lang række samarbejdspartnere i form af de fagpersoner og tiltag, der allerede er etableret på ungeområdet. Heriblandt ungeambassadørerne og de ungeansvarlige i de forskellige afsnit, ungeambulatorierne, Kræftværket mv. 

Christina Oreskov Westh er uddannet sygeplejerske og har netop afsluttet en kandidat i pædagogisk psykologi fra DPU, Aarhus Universitet. Christina har bl.a. erfaring fra socialpædiatrien, hvorfra hun kender til arbejdet med børn og unge, der har det svært. 

Christina glæder sig til at komme i gang med sin nye funktion:

- Jeg brænder for at gøre en forskel for de unge på et vigtigt tidspunkt i deres liv, og jeg håber, at jeg kan være med til at gøre livet en lille smule lettere og sjovere for de unge, trods svære sygdoms- og behandlingsforløb, fortæller Christina

Den nye ungekoordinator vil være at finde i HR BERG i dagtimerne mandag, tirsdag og onsdag og kan kontaktes på tlf. 29 77 89 06


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor