Rigshospitalets varmtvandsbassin lukker ved årets udgang

​Varmtvandsbassinet lever ikke op til nutidens krav og standarder og lukker, når dispensationen fra Københavns Kommune udløber ved årets udgang.

Vent...

​Det over tyve år gamle varmtvandsbassin har i mange år ikke levet op til de nutidige krav og standarder, og har frem til nu udelukkende kunne holde åbent på baggrund af en dispensation fra Københavns Kommune. Den dispensation udløber med udgangen af 2020. 

Bassinet er primært blevet brugt af forskellige foreninger, og det er blandt andet blevet undersøgt, hvorvidt en renovering kunne være en løsning. Desværre er det ikke muligt at følge den nuværende lovgivning ved en renovering. Forbedringerne er ikke nok til, at bassinet vil kunne leve op til de standarder og krav, der er på området. 

 - Vi har været glade for at kunne tilbyde varmtvandsbassinet som træningsmulighed til mange af vores patienter, foreninger og samarbejdspartnere. Og vi er kede af lukningen på vores patienteners vegne. Vi håber, at patienter og foreningerne fremover vil kunne benytte de offentlige svømmehaller, hvor der er bassin med varmt vand, siger Martin Magelund Rasmussen, centerdirektør i HovedOrtoCentret, og uddyber:

 - Der er i det kommende neurorehabiliteringshus i Glostrup, som vi forventer står klar i år 2022, også projekteret med et svømmebassin. Udover hospitalets patienter som får glæde af neurorehabilteringshuset, bliver der på et senere tidspunkt også afklaret om foreninger og andre kan benytte faciliteterne.

Varmtvandsbassinet i Afdeling for Ergo- og Fysioterapis afsnit 3002 på Rigshospitalet lukker den 31. januar 2020.

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor