Rigshospitalets Afdeling for Led- og Knoglekirurgi får ny ledende oversygeplejerske

​Helene Williams skal fremover være ledende oversygeplejerske i Afdeling for Led- og Knoglekirurgi på Rigshospitalet.

Vent...
Helene Williams har i mere end 10 år været ledende oversygeplejerske i Afdeling for Plastikkirurgi og Brandsårsbehandling. Det fortsætter hun med, og hun vil i fremtiden være ledende oversygeplejerske i begge afdelinger.

 - Afdeling for Plastikkirurgi og Brandsårsbehandling har et driftssikkert og stærkt sygeplejeteam, og Helene har en lang erfaring som ledende oversygeplejerske, som vi er sikre på, kan bidrage positivt til at styrke sygeplejen i Afdeling for Led- og Knoglekirurgi, siger Centerchefsygeplejerske Jeanne Devantier og uddyber:

- De to afdelinger skal ikke lægges sammen, men vi vil give afdelingen den gode og engagerede sygeplejefaglige leder, som vil kunne give personalet ro til at fokusere på pleje og behandling, og her er vi sikre på, at Helene er den helt rigtige,

Mange sygeplejersker i Afdeling for Led- og Knoglekirurgi kender allerede Helene Williams, da de to afdelinger deler ambulatorium, som de har samarbejdet omkring i mange år.

Helene Williams selv glæder sig til at blive en mere fast del af afdelingen:

- Jeg er blevet taget rigtig godt imod og oplever et stort engagement og et personale, der brænder for deres område, og jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang. Jeg er sikker på, at vi sammen kan få bygget en stærk og solid afdeling op med fokus på specialiseret sygepleje og et godt arbejdsmiljø, siger Helene Williams.

Helene Williams tiltrådte som ledende oversygeplejerske i Afdeling i Led- og Knoglekirurgi den 1. november 2020, hvor hun udgør ledelsen sammen med ledende overlæge Claus Munk Jensen. I Afdeling for Plastikkirurgi og Brandsårsbehandling er hendes ledelsesmakker ledende overlæge Michael Vestergaard.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor