Fødselsforberedelse og informationsmøder for gravide aflyses og afvikles digitalt

Fødselsforberedelse og informationsmøder for gravide er aflyst i marts måned i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens anbefalinger og ud fra et forsigtighedsprincip

Vent...

​Rigshospitalet aflyser alle former for fødselsforberedelse og informationsmøder for gravide. Dette for at begrænse risikoen for smitte  og ud fra et forsigtighedsprincip jf. Sundhedsstyrelsens anbefalinger. 

Sundhedsstyrelsen betragter ud fra et forsigtighedsprincip gravid og ammende som en særlig risikogruppe. Læs alle anbefalinger på www.coronasmitte.dk

Information følger på www.rigshospitalet.dk/gravid, så snart vi ved mere, eller hvis situationen ændrer sig. 

Fødselsforberedelsesvideo på vej

Vi er i samarbejde med andre fødeafdelinger i Region Hovedstaden i gang med at sikre, at alle gravide kan se og gennemgå fødselsforberedelse via en videooptagelse, som vil blive lagt på hjemmesiden om fødselsforberedelse. Information følger på www.rigshospitalet.dk/gravid, så snart vi ved mere, eller hvis situationen ændrer sig. 

Få svar på eventuelle spørgsmål via Fødemailen

For at hjælpe gravide bedst muligt i den nuværende situation, hvor fødselsforberedelsen er aflyst, har vi oprettet en Fødemail, hvor alle gravide, der skal føde på Rigshospitalet og deres eventuelle partner kan få svar på spørgsmål om den kommende fødsel. På Fødemailen kan den gravide og hendes eventuelle partner få svar på spørgsmål, som ikke er besvaret via videooptagelsen af fødselsforberedelsen eller informationerne på hjemmesiden www.rigshospitalet.dk/gravid. 

Fødemailen besvares i udgangspunktet onsdage og torsdage i tidsrummet 17-19, hvor der normalt er fødselsforberedelse,  men gravide og deres partner kan skrive døgnet rundt, når de har spørgsmål til den forestående fødsel på Rigshospitalet. Mailen besvares af en af de jordemødre, der normalt står for fødselsforberedelsen på Rigshospitalet. 

Skriv til fødemailen på:  foedselsforberedelse.rigshospitalet@regionh.dk

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor