Ledende oversygeplejerske til ny afdeling

​​Rikke Skjøde Baes bliver ledende oversygeplejerske for den nye afdeling for bedøvelse, respirationsstøtte og smertebehandling.

Vent...

​Rikke Skjøde Baes bliver ledende oversygeplejerske for den nye afdeling, der skal tage sig af bedøvelse, respirationsstøtte og smertebehandling. Hun tiltræder stillingen den 1. juni. Afdelingen er én af to nye afdelinger, der kommer til, når Neuroanæstesiologisk Klinik deles i to. 

Rikke Skjøde Baes har solid ledelseserfaring, senest som afdelingssygeplejerske i Afdeling for Blodsygdomme på Rigshospitalet. Hun har også erfaring indenfor operation og dagkirurgi i Region Hovedstaden.

”Som en del af den kommende ledelse skal Rikke Skjøde Baes stå i spidsen for store og betydningsfulde opgaver i den nye afdeling. Hun skal være med til at sikre fortsat udvikling af anæstesi og opvågning til dagkirurgi, implementere en udgående funktion for respirator-behandling og udvikle det tværfaglige smertecenter, der har oplevet en markant voksende patientgruppe,” siger centerchefsygeplejerske for Neurocentret Pernille Welinder. 

Stilling som ledende overlæge er endnu ikke fundet. Ansættelsesprocessen er stadig i gang. 

Klinik deles i to

Neuroanæstesiologisk Klinik bliver to selvstændige afdelinger med hver sin afdelingsledelse. Klinikken bliver opdelt i en afdeling for bedøvelse, respirationsstøtte og smertebehandling og en afdeling for intensivbehandling for hjerne og nervesygdomme. 

Nuværende klinikchef for Neuroanæstesiologisk Klinik, Kim Garde, har valgt at opsige sin stilling med virkning fra maj 2020. Stillingen som ledende oversygeplejerske i Neuroanæstesiologisk Klinik er lige nu konstitueret med Dorte Inekci og Lene Dalum.

Fakta: De nye afdelinger 

Afdelingen for intensivbehandling af hjerne- og nervesygdomme vil bestå af de nuværende afsnit: 
  • Intensiv (Glostrup)
  • Neurointensivafsnit (Blegdamsvej)
  • Neuroanæstesiologisk Operationsafsnit (Blegdamsvej) 
Afdelingen for bedøvelse, respirationsstøtte og smertebehandling vil bestå af de nuværende afsnit:  
  • Anæstesiafsnittet (Glostrup)
  • Dagkirurgi og Opvågning (Glostrup)
  • Respirationscenter Øst (Glostrup) 
  • CRPS-klinikken (Glostrup) 
  • Tværfagligt Smertecenter (Blegdamsvej)


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor