Infektionsmedicinsk Klinik får ny ledende oversygeplejerske

​Den 3. februar byder Infektionsmedicinsk Klinik velkommen til Lone Siersbæk-Hansen, som bliver ny ledende oversygeplejerske. Hun har været ansat på Rigshospitalet siden 1999.

​- Det er en meget velfungerende klinik, med et godt ry, så jeg går til opgaven med en stor respekt.

Sådan siger Lone Siersbæk-Hansen om Infektionsmedicinsk Klinik, der bliver hendes nye arbejdsplads, når hun 3. februar tiltræder som ledende oversygeplejerske.

Lone Siersbæk-Hansen har siden 2016 været afdelingssygeplejerske på Hæmatologisk Klinik – og før det afdelingssygeplejerske i Kardiologisk Laboratorium. Dertil er hun i gang med lederuddannelsen Master of Public Governance på CBS.

- Personaleledelse er en væsentlig del af min ledelsestilgang. At anerkende og se nye sygeplejersker udvikle sig og finde troen på, at de er dygtige. Jeg har en basal tillid til mine medarbejdere og søger altid efter det, der gør netop dem helt særlige, siger Lone Siersbæk-Hansen, der blandt andet har erfaring med at fusionere sengeafsnit og have personaleansvar for op til 60 mennesker.

- Nu skal jeg lede ledere, og det glæder jeg mig fantastisk meget til. Herudover vil jeg blandt andet arbejde for, at forskningen i sygeplejen får en vigtig rolle i klinikken. Uanset hvor velfungerende tingene er, kan man altid finde noget, der kan justeres, og det vil jeg arbejde for, uanset om det er små ændringer i dagligdagen eller ph.d.-projekter, der kan gøre behandlingen af patienter bedre, siger Lone Siersbæk-Hansen, der har erfaring med sig fra 21 år på Rigshospitalet.

Lone Siersbæk-Hansen er 46 år og bor på Østerbro. Hun er oprindeligt fra Aalborg, men har boet i København siden 1994.


Redaktør