Ny ledende bioanalytiker i patologien

​Majbritt Wagner-Eckert er ansat i stillingen som ledende bioanalytiker i Patologiafdelingen fra 1. september 2020.


Den 1. september får Patologiafdelingen ny ledende bioanalytiker. Det bliver Majbritt Wagner-Eckert, der har en lang karriere i patologien bag sig. 

Hun blev uddannet fra Rigshospitalet i 1989, hvorefter hun blev ansat på hospitalet som bioanalytiker og underviser frem til 1996. De efterfølgende 24 år har hun været ansat i Region Sjælland, dels som underviser og de seneste 16 år som en del af afdelingsledelsen i Patologiafdelingen her. 

Et fagligt fyrtårn

Majbritt Wagner-Eckert har løbende videreuddannet sig og har, udover en diplomuddannelse i Pædagogik og Bioanalyse, en Master of Science i Biomedicinsk Laboratorievidenskab, MSc fra Lunds Universitet og en Master i Kvalitet og Ledelse i Social- og Sundhedssektoren, MPQM fra SDU.

Hun beskrives som et af professionens faglige fyrtårne, og  hun er kendt for sin professionelle og dygtige ledelse og ikke mindst for sin fokus på kompetenceudvikling.

Majbritt Wagner-Eckerts ledelseskompetencer gjorde, at hun i 2018 blev kåret som årets leder på Sjællands Universitets Hospital.Redaktør