Vi vil gerne høre din mening

​Føder du på et af Region Hovedstadens hospitaler i perioden fra august til oktober 2019? Så modtager du måske et spørgeskema med digital eller almindelig post i løbet af efteråret.

Vent...

Lad dine erfaringer komme andre til gode

Dine oplevelser i forbindelse med graviditet, fødsel og barsel er værdifulde for os - og det kan komme andre kvinder og deres børn til gavn, at du fortæller os om dem. Derfor håber vi, du vil hjælpe os ved at besvare det spørgeskema, du måske modtager, efter at du har født.

Som fødende på et af vores sygehuse har du en unik viden om, hvordan det er at være fødende hos os. Du ved fx, hvad der er vigtigt for dig som fødende, og du kan besvare spørgsmål om, hvad du synes, der fungerer godt, og hvad du ønsker, der kunne laves om.

Dine erfaringer hjælper os med at forbedre kvaliteten på vores sygehuse, og måden vi kommunikerer på. Derfor har vi brug for så mange input og ærlige meninger som muligt.

 Vi håber, at du vil besvare spørgeskemaet. Tiden, du bruger på at besvare spørgeskemaet, har stor værdi for kommende fødende. 

På forhånd tak.


Det er de fem regioner i Danmark, der står bag undersøgelsen. Læs mere om Den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser blandt Fødende (LUP Fødende) på www.patientoplevelser.dk/lupf.
Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor