Antallet af forskningsprojekter i Neurocentret er stigende

Flere sygeplejersker, fysioterapeuter og ergoterapeuter i Neurocentret – med og uden forskningsuddannelse- arbejder med forskningsprojekter i forhold til sidste år. 

Vent...

​I år er antallet af forskningsprojekter af sygeplejersker, fysioterapeuter og ergoterapeuter i Neurocentret oppe på 55 mod 35 i 2018. Projekterne for 2019 er opgjort frem til 1. september. Projekterne er mangfoldige og er drevet både af medarbejderekolleger med og uden forskeruddannelse.  Flere af projekterne foregår på tværs af klinikker, centret og institutioner. 

”Stigningen kan skyldes øget opmærksomhed på at få sit projekt registreret på listen, men mest afgørende er nok, at de forskende sygeplejersker og terapeuter i Neurocentret er blevet flere og bedre etableret i deres klinikker. Samtidig er der god opbakning til de, der gerne vil i gang med forskning af en klinisk problemstilling blandt de forskeruddannede kolleger, ” siger post doc. og sygeplejerske Suzanne Forsyth Herling.

De studier, der er fremtrædende i år er kohorte og register-studier, efterfulgt af kvalitative studier, systematiske/scoping reviews og observationelle studier.
Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor