Hvem skal have årets ungepris?

​Er du mellem 12 og 24 år og i behandling på Rigshospitalet, så kan du indtil 15. november indstille en ansat til ungeprisen 2019.

Vent...

Hvert år uddeler Ungepanelet på Rigshospitalet en Ungepris til en medarbejder på Rigshospitalet, som har gjort en særlig indsats for en ung eller en gruppe af unge.

Unge kan indstille en ansat til Ungeprisen

Det er de unge selv, der indstiller den ansatte, og vi håber, at du som ung vil udfylde indstillingen, hvis du har mødt en ansat på Rigshospitalet, der har gjort en særlig forskel for dig som ung i forbindelse med behandlingen, eller for en gruppe af unge.  

Du kan printe indstillingen fra Ungepanelets hjemmeside, eller hente en indstilling i HR BERG. Indstillingen skal afleveres i HR BERG, afsnit 4101 senest fredag d. 15. november eller sendes med intern post med hjælp fra personalet på den afdeling du er indlagt på. 

Prisoverrækkelse 

Ungepanelet voterer ud fra indstillingerne og står for overrækkelsen af ungeprisen 2019, som finder sted i ungecaféen HR BERG onsdag d. 11. december kl. 15.30. Alle er velkomne til overrækkelsen. 

Ungeprisen er på 5.000 kr., der ubeskåret går til en ungevenlig forbedring på prismodtagerens afdeling eller ambulatorie.

I 2019 er det 7. gang, at ungeprisen skal overrækkes. I 2018 fik portør Søren Petersen prisen. Den unge patient, der havde peget på Søren til prisen, begrundede sin indstilling således:

Søren er en fantastisk portør, med godt humør og som altid tog sig tid til at få mig til at føle ro, selvom smerterne var slemme. Søren kiggede forbi og sagde hej, når han havde tid mellem opgaver og blev en god ven igennem de ti uger, jeg var indlagt.

Læs mere om ungeprisen og ungepanelet på hjemmesiden for Ungdomsmedicinsk Videnscenter.

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor