Neurorehabiliteringshuset er i udbud

​Arbejdet med at finde de entreprenører, der skal stå for byggeriet af Neurorehabiliteringshuset, er i fuld gang. Planen er, at det første spadestik tages omkring årsskiftet. 

Vent...

Fugleperspektiv final_708x379.jpgByggeriet er Neurorehabliteringshuset er nu gået ind i udbudsfasen. I øjeblikket er prækvalifikationen i gang. Her inviterer Rigshospitalet, som bygherrer, entreprenører, der har lyst til at bygge huset til at melde deres interesse. 

”Lige nu er vi i gang med prækvalifikation. Her har entreprenørerne mulighed for at se projektmaterialet og stille os spørgsmål, så de kan finde ud af, om de vil byde på opgaven. Vi skal samtidig sikre os, at entreprenørerne lever op til de kriterier, vi har sat op for byggeriet,” forklarer centerdirektør for Rigshospitalets Servicecenter Morten Christiansson og fortsætter:  

”Efter sommerferien vælger vi de bedste af entreprenørerne til at byde på opgaven. Når tilbuddene er kommet ind, skal vi, på baggrund af indstilling fra vores rådgivere, pege på dem, vi vil have til at bygge huset.” 

Forventning er, at udbudsfasen vil vare det meste af 2019, og at der i slutningen af året vil være fundet de entreprenører, der skal bygge det nye Neurorehabiliteringshus i Glostrup.

”Hvis alt går efter planen, kan vi stikke en spade i jorden lige omkring årsskiftet,” siger Morten Christiansson

Fakta om Neurorehabiliteringshuset

Det nye Neurorehabiliteringshus i Glostrup samler højt specialiseret behandling og genoptræning af mennesker med skade på hjerne og rygmarv i Østdanmark. Det skaber unikke rammer for behandling og genoptræning af begge patientgrupper. Klinik for Rygmarvsskader og Klinik for Højt Specialiseret Neurorehabilitering / Traumatisk Hjerneskade skal flytte ind i bygningen, når den står klar.

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor