Playstation på hjul til sengekanten

Afsnit 2104 i Klinik for Plastikkirurgi og Brandsårsbehandling fik en meget personlig gave, da Portør Søren Petersens donerede sin bevilling fra Ungeprisen til afsnittet.

På billedet ses fra venstre Kristoffer Hofman chefportør, Charlotte Svendsen afdelingssygeplejerske, Søren Petersen og Silas.

Det er egentlig Silas på nu 15 år, som startede det hele. Han dannede et tæt venskab med Søren Pedersen, da han var indlagt med slemme brandsår. Dengang var Sørens besøg det eneste, der gjorde indlæggelsen til at klare, og derfor nominerede han Søren til Ungeprisen, som blev overrakt i slutningen af 2018.

Noget af det som Silas blandt andet savnede i de ni uger, han var fastlåst i sengen, og som måske kunne have gjort dagene lidt sjovere var at kunne game på sin stue. Derfor med udgangspunkt i hvad han selv manglede under sin indlæggelse, fandt han og Søren ud af, at donationen fra Ungeprisen skulle bruges på en Playstation til de børn og unge, som bliver indlagt på afsnittet i fremtiden.

 - De børn og unge der er indlagt med brandsår, er ofte sengeliggende i flere uger, og derfor er det vigtigt, at spillet kan komme til dem og ikke omvendt, fortæller Søren Petersen.

Det er Søren selv, der har ageret handyman og fået sat Playstation, skærm og det hele op på et rullende sygeplejebord. Silas donerer sine gamle spil til afdelingen, så der bliver lidt at gå i gang med for andre unge patienter.

- Vi har ikke noget lignende tilbud til børn og unge, så vi er rigtig glade for konsollen, og taknemmelige over at Søren og Silas tænkte på os, da de skulle give gaven videre. Den kommer til at skabe både glæde og gavn blandt vores fremtidige patienter, siger Charlotte Svendsen, afdelingssygeplejerske på afsnit 2104 i Klinik for Plastikkirurgi og Brandsårsbehandling.

Udover Playstation har Søren Petersen fået Elgiganten til at donere en dejlig stor skærm, så patienterne blandt andet kan se bolden, når de spiller FIFA. Derudover er der to controllere og høretelefoner med i gaven.


Facebook:
Kan du huske vores Portør Søren Petersen, der modtog Ungeprisen?Redaktør