Ny dato for indflytning i Nordfløjen

Forsinkelser, som blandt andet skyldes mangel på håndværkere, betyder, at den nye bygning først tages i brug 26. januar 2020. 
Planerne for indflytning i Nordfløjen skal opdateres med en ny flyttedato: 

- Vi er desværre nødt til at udskyde indflytningen til 26. januar 2020. Forsinkelsen skyldes især, at det sidste arbejde inde i bygningen tager længere tid, end vi havde planlagt. Derudover har vi haft udfordringer med at skaffe det nødvendige antal kvalificerede håndværkere til at færdiggøre arbejdet, fortæller projektdirektør Henrik Eriksen.

Forsinkelserne rammer samtlige klinikker, der skal flytte ind i Nordfløjen. Den nye tidsplan betyder, at der skal ændres på planlægningen og forberedelserne til indflytningen.

- For at vi kan blive klar til at tage bygningen i brug, skal vi både opdatere planerne for at gøre bygningen helt færdig og klar til daglig drift, og opdatere planlægningen af uddannelse og oplæring af personalet, der skal arbejde i bygningen, siger Henrik Eriksen.

Ændringerne medfører også nogle økonomiske konsekvenser. 
- Det bliver selvfølgelig dyrere, fordi vi skal være længere på byggepladsen, men hvor meget dyrere har vi endnu ikke gjort op, siger Henrik Eriksen. 
Redaktør