Jesper Ravn ny klinikchef i Thoraxkirurgisk Klinik

​Overlæge Jesper Ravn er ansat som klinikchef i Thoraxkirurgisk Klinik pr. 1. februar 2019.


Overlæge Jesper Ravn er fra 1. februar 2019 ansat som ny klinikchef i Thoraxkirurgisk Klinik i Center for Hjerte-, Kar-, Lunge- og Infektionssygdomme på Rigshospitalet. Jesper Ravn har i 12 år været sektionsleder for lungekirurgisk sektion og har siden oktober 2018 været fungerende klinikchef i klinikken. 

- Jeg ser frem til sammen med klinikkens meget dedikerede og dygtige medarbejdere at fastholde klinikken på det højeste faglige niveau. Samtidig er indføringen af værdibaseret sundhed kærkommen udfordring, som bliver spændende at være med til at løse sammen med min medleder oversygeplejerske Rie Jackson og centrets øvrige klinikledelser, fortæller Jesper Ravn.

Centerledelsen i Center for Hjerte-, Kar-, Lunge- og Infektionssygdomme ser frem til samarbejdet med Jesper Ravn: 

- Med Jesper har vi fået en erfaren klinisk leder med stærke faglige kompetencer. Jeg er helt sikker på, at Jesper vil stå stærkt som en samlede kraft – ikke bare i klinikken, men i hele centret, siger centerdirektør Niels Würgler Hansen.

Thoraxkirurgisk Klinik udfører alle typer operationer på hjerte og lunger på voksne og børn. Klinikken på Rigshospitalet er den største af denne type i Nordeuropa og gennemfører årligt ca. 1.900 åbne hjerteoperationer, 55 hjerte- og lungetransplantationer og 1.200 store lungeoperationer.


Redaktør