Parat til Nordfløjen

​Forberedelserne til indflytningen 8. marts er i fuld gang – fra ansættelse af nye medarbejdere til skiltning, vareopfyldning og meget mere.30.000 varer finder deres rette hylde

Plastikbeholdere med desinfektionsservietter, pakker med gummihandsker og æsker med bandager ligger stablet på et rullebord af stål. De mange varer er klar til at blive lagt i skabene i depotrummet i Center for Hørelse og Balance i Nordfløjen.

Siden midten af oktober har Sofie Natasha Plaskett og Masoumeh Naghavi Alhosseini og ti kolleger fra Servicecenteret været i fuld gang med vareopfyldning rundt om i den nye bygning.

Mere end 1.000 skabe skal fyldes op fra top til bund med de såkaldte brikvarer – afhængig af, hvad den enkelte afdeling har brug for.

Servicecentret estimerer, at i alt 30.000 varer skal fyldes op i hele Nordfløjen. 

Stakkevis af skilte viser vej 

På 6. sal i den kommende Opgang 7 er to kontorer omdannet til en mindre skilte-kommandocentral. Her har seks mand – fire på fuldtid og to på deltid – fra færdiggørelsesteamet under projektafdelingen for Det Nye Rigshospital siden maj holdt til mellem stakkevis af skilte, plantegninger, kaffekopper og papirbunker.

De skaber orden i skilteskoven og koordinerer opsætningen af de mange skilte, der skal sørge for at patienter og personale kan finde rundt i den bygning.

Ind til videre har teamet blandt andet opsat næsten 700 skilte i gangarealerne, monteret 3.600 dør- og rumnumre og nummeret næsten 1.000 garderobeskabe.

Ud over skilteopsætning og rumnummerering, løser teamet andre opgaver med opsætning af tusindvis af dispensere og skabe i hele bygningen.

Alle medarbejdere på plads i nyt afsnit

Det nye afsnit for operationsmodtagelse og opvågning (OMO) i Nordfløjen har fundet sine medarbejdere. De er nu klar til at blive uddannet til at arbejde i regionens største perioperative afsnit, der skal behandle 5.000 patienter om året.

Der er ansat i alt 34 medarbejdere, heraf 26 internt fra Rigshospitalet og Gentofte, samt otte nyansatte, men erfarne og kvalificerede medarbejdere.

- For de ansatte i OMO betyder den nye dato for ibrugtagelsen af Nordfløjen ny koordinering af uddannelsesaktiviteter, men giver til gengæld mulighed for at styrke personalets kompetencer i endnu højere grad, forklarer Monica Kegel Dalsgaard, klinisk sygeplejespecialist fra Anæstesi- og Operation i HOC.


Redaktør