Lars Juhl Petersen stopper som centerdirektør i HovedOrtoCentret

​Lars Juhl Petersen tiltræder ved årsskiftet i en nyoprettet stilling som vicedirektør for Sundhedsstyrelsen.

Vent...

Om Lars Juhl Petersens fratrædelse siger hospitalsdirektør Per Christiansen:

- Jeg ønsker Lars til lykke med den nye stilling - med en stor tak for hans indsats som centerdirektør på Rigshospitalet.

- Med sit indgående kendskab til sundhedsvæsenet, sin stærke faglighed både lægeligt og ledelsesmæssigt og med sin indsigt i hospitalers aktuelle indsatser omkring it, sundhedsdata, behandling, uddannelse og forskning vil Lars være en kapacitet for Sundhedsstyrelsen – på samme måde som Lars har været det for HovedOrtoCentret og Rigshospitalet.

Lars Juhl Petersen har været glad for sine fire år på Rigshospitalet og i HovedOrtoCentret, men ser også frem til nye udfordringer i en ny spændende stilling. I en pressemeddelelsen fra Sundhedsstyrelsen siger Lars Juhl:

"Jeg ser jobbet som vicedirektør i Sundhedsstyrelsen som et af de mest spændende aktuelt i det danske sundhedsvæsen. Sundhedsstyrelsen står med en stærk faglig profil og er blevet en "mærkbar" organisation, som sætter retning. Jeg glæder mig til samarbejdet med Søren og alle de dygtige medarbejdere, som skaber Sundhedsstyrelsens resultater”, siger Lars Juhl Petersen

Læs hele pressemeddelelsen fra Sundhedsstyrelsen her:
 Nyt dreamteam på plads i Sundhedsstyrelsen

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor