Center for PKU & Center for Rett Syndrom er flyttet til Blegdamsvej

​Center for PKU og Center for Rett Syndrom, der tidligere lå på Kennedy Centret, Rigshospitalet Glostrup, er pr. 1. oktober flyttet til Rigshospitalet, Blegdamsvej.

Vent...

Flytningen sker i forbindelse med beslutningen om, at Kennedy Centret skal rumme et kommende Østdansk Genomcenter. Center for PKU og Center for Rett er en del af BørneUngeKlinikken i Juliane Marie Centret og i forbindelse med flytningen til Rigshospitalet, Blegdamsvej samles personalet i Center for PKU med andre fra samme faggruppe i BørneUngeKlinikken. Fx kommer sekretæren fra Center for PKU til at sidde sammen med sekretærer fra Center for Sjældne Sygdomme, og diætisterne sammen med de andre ansatte diætister i BørneUngeKlinikken.

Ambulante kontroller i opgang 5 og 4

Flytningen betyder, at alle patienter, der er tilknyttet Center for PKU, fra 1. oktober skal møde til ambulant kontrol på Rigshospitalet, Blegdamsvej i BørneUngeKlinikkens Ambulatorium på afsnit 5003 og 5004. Dvs. opgang 5 i stueetagen. Ambulatoriet på afsnit 5003 og 5004 er er i udgangspunktet et børne-unge ambulatorium, men der kommer også voksne fra andre fagområder til undersøgelse og kontrol i ambulatoriet, fordi der er patienter, der følges livslangt.

Patienter, der er tilknyttet Center for Rett Syndrom skal fremover møde til ambulant kontrol i opgang 4 i kælderetagen i forbindelse med fysioterapeuternes træningslokale, afsnit 4094. 


Afsnit 5003 og 5004

Ungecafe – kun for unge

I BørneUngeKlinikken har vi et særligt fokus på unge, og disse tilbud vil alle børn og unge i Center for PKU og Center for Rett Syndrom naturligvis også få glæde af. Unge vil således bl.a. kunne komme frit i ungecafeen HR BERG, som drives af Ungdomsmedicinsk Videnscenter. I Cafe HR BERG kan unge møde andre unge, og der er aktiviteter, koncerter og mulighed for at snakke eller spille spil med en af de to ungepædagoger, Jakob og Trine. Cafeen er åben alle hverdage 14-16, og du er velkommen til at tage en af dine egne venner eller søskende med, de første par gange.

En hilsen fra klinikledelsen

Vi glæder os til at byde patienter og personale fra Center for PKU og Center for Rett Syndrom velkommen i BørneUngeKlinikken på Rigshospitalet, Blegdamsvej. Vi vil sammen med Personalet i Center for PKU, Center for Rett Syndrom og resten af BørneUngeKlinikken gøre alt, hvad vi kan, for at gøre flytningen og overgangen til nye lokaler og rutiner så god som muligt for alle involverede. Vi ønsker det bedste for alle, der tilknyttet Center for PKU og Center for Rett Syndrom. Velkommen til Rigshospitalet, Blegdamsvej.

Mange hilsner fra klinikledelsen

Inger Dittmann oversygeplejerske, 
Marianne Madsen oversygeplejerske og 
Karen Vitting Andersen Klinikchef 


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor