UngeUge på Rigshospitalet

​Ungdomsmedicinsk Videnscenter fejrer 10 års jubilæum med en UngeUge d. 4. - d. 6. december 2018

Vent...

Vi åbner UngeUgen tirsdag d. 4. december kl. 10 i forhallen. Der vil være musik samt fernisering af fotoudstilling og podcast med unge med kroniske og alvorlige sygdomme lavet i samarbejde med Grundtvigs Højskole.

Fra kl. 10-16 vil forhallen ugen igennem danne ramme om inspirerende aktiviteter, udstillinger og meget mere. Vi slutter med festligheder torsdag d. 6. december.

Derudover har vi forskelligt ungefokus i de tre dage: 

Tirsdag d. 4. december byder Huxi Bach velkommen til den faglige dag, med en blanding af et oplæg om den unge hjerne, korte indlæg om ungdomsmedicinske initiativer og forskning på Rigshospitalet, og en posterudstilling. Eftermiddagen afsluttes med en spændende debat mellem unge patienter, hospitalsledelsen og politikere med Huxi Bach som moderator. Debatten tager udgangspunkt i emnet ”overgangen fra børneafdeling til voksenafdeling med kronisk sygdom”. Programmet for symposiet tirsdag d. 4. december findes her. (pdf, åbner i ny fane)

Onsdag d. 5. december har vi inviteret foreninger og organisationer med fokus på unge til at komme og fortælle om deres arbejde. Vi runder dagen af med korsang af unge fra Sct. Annæ skole og en filmforevisning. 

Torsdag d. 6. december fejrer vi jubilæet i festlige rammer med taler, musik, lækkerier og prisoverrækkelser. 

For at se programmer for alle dagene, henvises der til kalenderopslaget, som kan findes her.

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor