Neurocentret får ny centerchefsygeplejerske

​Pernille Claudius Welinder tiltræder 1. marts 2019 som Neurocentret nye centerchefsygeplejerske, efter Vibeke Freilev har valgt at stoppe i stillingen. 

Pernille Welinder_708.jpg​Neurocentrets nye centerchefsygeplejerske Pernille Claudius Welinder tiltræder i stillingen 1. marts 2019. 

Pernille Claudius Welinder kommer fra en stilling som oversygeplejerske i Hæmatologisk Klinik i Finsencentret. Pernille Claudius Welinder var sammen med klinikchef Lars Kjeldsen nomineret til dette års Lederpris i Region Hovedstaden. nomineringen var en anerkendelse af et visionært lederskab med fokus på et optimalt sammenhængende forløb for patienten og de pårørende.

Pernille Claudius Welinder har tidligere været ansat som afdelingssygeplejerske og klinisk vejleder i Hæmatologisk Klinik samt i Hæmatologisk Afdeling på Herlev Hospital. 

- Jeg ser det som en hel unik mulighed at blive del af et center med så høj faglighed og spændende specialer. Neurocentret står over for en række store opgaver de kommende år med indflytning i Nordfløjen og byggeriet af det nye Neurorehabiliteringshus i Glostrup. De nye fysiske rammer åbner for mange nye muligheder for både patienter, pårørende og medarbejdere, som jeg glæder mig til at tage del i og bidrage til i en positiv retning, siger Pernille Claudis Welinder. 

Vibeke Freilev fortsætter som konsulent for Neurocentret 

Pernille Claudius Welinder afløser Vibeke Freilev, der efter 15 år som centerchefsygeplejerske har valgt at stoppe i stillingen med udløbet af hendes åremåls¬ansættelse den 31. januar 2019. Vibeke Freilev fortsætter i en konsulentstilling for Neurocentret, der løber i hele 2019 med fokus på indflytning i Nordfløjen og implementeringen af SP18.  Redaktør