Jesper Erdal ny klinikchef i Neurologisk Klinik

​​Neurologisk Klinik får ny klinikchef. Jesper Erdal kommer fra en stilling som ledende overlæge for Neurologisk Afdeling på Herlev Hospital.

Overlæge Jesper Erdal er pr. 1. maj ansat som ny klinikchef i Neurologisk Klinik, han afløser overlæge Allan Andersen. Jesper Erdal kommer fra en stilling som ledende overlæge for Neurologisk Afdeling på Herlev Hospital. 

Som en del af afdelingsledelsen på Herlev Hospital modtog han i 2014 Region Hovedstadens lederpris for blandt andet at arbejde systematisk med feedback fra patienter og pårørende og uddelegere ansvar til medarbejderne. Jesper Erdal har også tidligere været ansat som overlæge på i Neurologisk Klinik på Rigshospitalet med ansvar for epilepsibehandling. 

”Jeg glæder mig først og fremmest meget til at lære den store klinik at kende og møde de mange engagerede medarbejdere. Allerede nu ved jeg, at der venter en række spændende opgaver i den kommende tid. Vi skal fortsætte fusionen, så de subspecialiserede klinikker kan samles og styrkes, forberede indflytningen i Nordfløjen, det gælder såvel de fysiske rammer som de organisatoriske og arbejde med nye behandlingsmuligheder, bl.a. et udvidet vindue for behandling med trombektomi,” siger Jesper Erdal

Jesper Erdal ser frem til at gå i gang med de mange opgaver i samarbejde med den øvrige klinikledelse, ledergruppen og de involverede medarbejdere. Han indgår i klinikledelsen i Neurologisk Klinik sammen med oversygeplejerske Jette Bernbom og oversygeplejerske Mette Egelund. 

Fakta om Neurologisk Klinik
Neurologisk Klinik er den største af Neurocentrets syv klinikker. Klinikken har 450 årsværk og årligt omkring 8000 indlæggelser og 35.000 ambulante besøg.
Redaktør