Undersøgelse af sundhedsfagliges brug af de 4 obligatoriske

​Videnscenter for Børnesmerter har brug for din hjælp.

For 2 år siden startede Videnscenter for Børnsmerter kampagnen: "4 obligatoriske" som består af 4 enkle, evidensbaserede metoder, der kan medvirke til, at børn oplever stik procedurer, uden ubehag, og medvirke til at undgår ufrivillig fastholdelse af barnet. Nu undersøger videnscentret effekten af kampagnen og har brug for din hjælp.

Videnscenter for Børnesmerter arbejder hele tiden for, at børns møde med Sundhedsvæsenet skal være med så få smerter som muligt. Undersøgelser viser desværre, at alt for mange børn oplever smerte og ufrivillig fastholdelse ved stikprocedurer. For 2 år siden startede Videnscenter for Børnesmerter kampagnen: "4 obligatoriske" som består af 4 enkle, evidensbaserede metoder, der kan medvirke til, at børn oplever stik procedurer uden ubehag, og medvirke til at undgår ufrivillig fastholdelse af barnet. 

Vi er nu interesserede i at høre om dit kendskab til, og brug af de 4 obligatoriske. Vi håber at du vil hjælpe os ved at besvare et lille spørgeskema på 5 minutter.

OBS! Spørgeskemaet er lukket for besvarelser


Redaktør