Portør Søren Petersen får Ungeprisen 2018

For første gang i de 8 år ungeprisen er blevet uddelt går prisen til en Portør. Søren Petersen er portør tilknyttet helikopterplatformen i Anæstesi- og operationsklinikken i HovedOrtoCentret og er vinder af dette års Ungepris på Rigshospitalet.
Vent...

Søren Petersen blev valgt på baggrund af en indstilling fra en ung patient, som Søren har haft stor betydning for under en lang indlæggelse.  Den unge mand skrev i sin begrundelse:

- Søren er en fantastisk portør, med godt humør og som altid tog sig tid til at få mig til at føle ro, selvom smerterne var slemme. Søren kiggede forbi og sagde hej, når han havde tid mellem opgaver og blev en god ven igennem de ti uger, jeg var indlagt.

Søren selv er både stolt og rørt over prisen, og sagde efterfølgende:

- Jeg er dybt overrasket og meget glad for prisen. Jeg synes bare, jeg har gjort mit arbejde, så jeg er dybt taknemmelig, siger Søren med blomsterne, prisen og den personlige gave fra den unge patient i hånden.

Prisen blev overrakt ved en lille ceremoni i Forhallen på Rigshospitalet i november.


Fakta om Ungeprisen

Ungeprisen er en tilbagevendende begivenhed, som overrækkes af Ungepanelet til en medarbejder på Rigshospitalet, der har gjort noget særligt for unge under deres ophold på Rigshospitalet. Alle unge patienter på Rigshospitalet kan indstille en medarbejder – fra alle faggrupper – til prisen.

Ud fra de forskellige indstillinger og begrundelser vælger Ungepanelet, hvem der skal have prisen.

Årets vinder blev portør Søren Petersen

Prisen er på 5.000 kr., som skal gå til en ungevenlig forbedring på den afdeling på Rigshospitalet, hvor medarbejderen er tilknyttet.

Ungdomsmedicinsk Videnscenter er etableret med hjælp fra Egmont Fonden, som fortsat støtter videreudvikling i projektet 'Fra passiv patient til aktiv ung'

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor