Klinik for Rygmarvsskader får ny ledende oversygeplejerske

Som ledende oversygeplejerske i Klinik for Rygmarvsskader ser René Richard frem til at forberede både patientforløb og medarbejdere på indflytningen i neurorehabliteteringshuset.
Vent...

​Foto: René Richard, ledende oversygeplejerske i Klinik for Rygmarvsskader

René Richard tiltræder pr. 1. september stillingen som ledende oversygeplejerske i Klinik for Rygmarvsskader. René kender på forhånd både Neurocentret og rehabiliteringsområdet fra sin stilling som afdelingssygeplejerske i Klinik for Højt Specialiseret Neurorehabilitering / Traumatisk Hjerneskade. Herfra har René Richard god erfaring med at arbejde med projektledelse på tværs af faggrupper. René Richard har desuden tidligere arbejdet indenfor intensiv sygepleje. 

”Jeg ser meget frem til at indgå i klinikledelsen og mit fortsatte arbejde i Neurocentret, hvor vores fokus rettes mod den fremtidige integration af patientforløbene fra Klinik for Højt Specialiseret Neurorehabilitering og Klinik for Rygmarvsskader i det nye neurorehabiliteringshus. Det bliver en spændende proces, hvor jeg sammen med mine klinikledelseskolleger særligt skal arbejde med fortsat kompetenceudvikling, fastholdelse og rekruttering af personale frem mod flytningen,” siger René Richard. 

Klinik for Rygmarvsskader bliver en del af det nye neurorehabiliteringshus i Glostrup, der samler behandling og genoptræning af mennesker med skade på hjerne og rygmarv. Huset forventes færdigt omkring år 2021. 

Fakta om Klinik for Rygmarvsskader 
Klinik for Rygmarvsskader behandler og genoptræner patienter med rygmarvsskader fra hele Østdanmark. Klinikken ligger i Hornbæk og har derudover et ambulatorie på Rigshospitalet, Glostrup. 

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor