Ny Sekretariats- og Kommunikationschef på Rigshospitalet

​Palle Jørgensen skal stå i spidsen for ny, sammenlagt stabsafdeling i administrationen1.maj tiltræder Palle Jørgensen i en ny stilling som Sekretariats- og Kommunikationschef på Rigshospitalet. Samtidig samles de to enheder Direktionssekretariatet samt Kommunikation & Presse til en fælles afdeling. 

Palle Jørgensen har omfattende erfaring med ledelse og administration i sundhedssektoren; han kommer fra en stilling som administrationschef på Regionshospitalet Randers, og har tidligere været leder i blandt andet Region Midtjylland, samt Silkeborg Centralsygehus og Hammel Neurocenter. 

Som sekretariats- og kommunikationschef får Palle Jørgensen ansvar for at støtte direktionens strategiske arbejde og for at lede enhederne for personale, jura, intern vikarservice, direktionssekretariat samt kommunikation på hospitalet. 

- Palle Jørgensen har omfattende erfaring med både hospitalsdrift, udvikling og kontakt med samarbejdspartnere. Vi ser frem til, at han skal stå i spidsen for den nye afdeling, siger hospitalsdirektør Per Christiansen. 

Palle Jørgensen er uddannet cand.oecon fra Århus Universitet. Han er 59 år og har tre voksne børn, der alle bor i København.   Redaktør