Heidi Sharif ny klinikchef i Obstetrisk Klinik

​Overlæge Heidi Sharif er ansat som ny klinikchef for Obstetrisk Klinik i Juliane Marie Centret, hvor hun sammen med den øvrige klinikledelse skal tage sig af afdelingerne for gravide, fødende og barslende på Rigshospitalet.

Heidi Fosgrau Sharif er 55 år og kommer fra en stilling som ledende overlæge på Gynækologisk-Obstetrisk Afdeling på Næstved-Ringsted-Slagelse Sygehuse, hvor hun har været de seneste tre år.

Heidi Sharif er uddannet læge, ph.d. og speciallæge i gynækologi og obstetrik og har en master i offentlig ledelse MPG (Master of Public Governance) fra 2015. Heidi har mere end 20 års erfaring med det danske sundhedsvæsen og kender også Rigshospitalets Obstetriske Klinik indefra. Heidi var tidligere været ansat på Rigshospitalet, hvor hun i perioden 2006-2014 var overlæge med funktionsansvar for fødegangen, akutmodtagelsen og i en periode også for Center for Gravide med Hjertesygdom.

- Jeg er glad for at være tilbage, fordi Obstetrisk Klinik på Rigshospitalet i mine øjne er et ganske særligt sted at arbejde. Der er hele spektret fra de allermest syge gravide og fødende i Danmark til de helt almindelige fødende fra optageområdet. Klinikken har en af de allerhøjeste fagligheder i Danmark og en fantastisk medarbejdergruppe, som jeg glæder mig til at komme tilbage og være en del af, fortæller Heidi Sharif.


Redaktør