To rejsegilder på samme dag

​Torsdag den 6. oktober 2016 holdt Rigshospitalet rejsegilde for Nordfløjen og for Region Hovedstadens Sterilcentral på Rigshospitalet. 

Fejringen markerede at råhusene til de to imponerende bygningsværker nu står færdige:

  • Rigshospitalets Nordfløj er på ca. 52000 m2, hvor der foruden råhus allerede er dele af den fine hvide facade, der er klar.
  • Sterilcentralen, som siden første spadestik i 2015 nu er bygget op til 3. sals højde,  og hvor bygningens ca. 10.500 m2  er rammet ind. Når sterilcentalen tages i brug i 2018, vil den høre til blandt verdens mest avancerede sterilcentraler. 

Leila Linden, der er medlem af Regionsrådet og formand for byggeriernes politiske følgegruppe, glædede sig over at vigtige milepæle nu er nået – og nået på en måde, som har tilgodeset et godt arbejdsmiljø. 

 - Det resultat kan kun lykkes ved en fælles indsats fra alle parter. Flot, flot og stor tak for det, sagde Leila Linden til håndværkere, entreprenører, rådgivere og projektorganisation. Samlet var der omkring 400 glade fremmødte.


Den store rejsegildekrans og -flag synede lille på toppen af den store Nordfløj

 


Regionsrådsmedlem Leila Linden glædede sig bl.a. over udsigten til mere plads til patienter og personale i de nye byggerier
Redaktør