Få bogen: "Syg men sund og aktiv"

​Bogen handler om at holde sig aktiv uanset, hvad man fejler, og indeholder små lette træningsprogrammer til den sengeliggende, den oppegående og den udskrevne patient
Gangprogram for oppegående

​”Syg men sund og aktiv” indeholder små lette træningsprogrammer målrettet den sengeliggende, den oppegående og den udskrevne patient. 

Motivation og enkle træningsprogrammer

Bogen ”Syg men sund og aktiv” er skrevet af Bente Klarlund Pedersen og Morten Zacho fra Center for Aktiv Sundhed og henvender sig til personer, der funktionsmæssigt starter helt i den svage ende. En typisk læser vil være den sengeliggende patient - som forhåbentlig senere er oppegående og til sidst udskrevet.

Bogen indeholder korte motiverende tekster om hvorfor det er godt at være aktiv, samt små lette træningsprogrammer, målrettet den sengeliggende, den oppegående og den udskrevne patient.

Få bogen til jeres afsnit

Finsencentret har fået et parti af bogen hjem, så alle afsnit kan få et par eksemplarer for at vurdere om jeres patienter vil have glæde af bogen. Bogen kan hentes hos Kim Matthiesen på afsnit 5074.

Hvis I efterfølgende vil bruge bogen på jeres afsnit kan I bestille 50 eller 100 eksemplarer gratis hos Center for Aktiv Sundhed. Bogen kan også købes i boghandlere, der koster den 50 kr.Redaktør