Sundhedsplatformen i JMC – status maj 2016

​I april og maj måned er der stort fokus på arbejdet med at blive superbruger. Der er samtidig fortsat stort fokus på at levere alle de nødvendige certificerede undervisere, samt at deltage i parathedsgrupperne.

​Også hardware-delen er begyndt at komme meget i fokus. I JMC er der planlagt indkøb af Rovere (håndholdt device for bl.a. sygeplejersker), i et antal således, at alle i dagfre​​mmøde i sengeafsnit og behandlingsambulatorier har mulighed for én. WOW’s (Workstation on Wheels) er der i første omgang indkøbt et begrænset antal af, for i første omgang at afprøve det i forskellige klinikker, inden vi investerer yderligere i dette.

Fra alle sider lyder det,​​ at det bliver godt med SP, men vi må også erkende, at alle de praktiske forhold, der er forbundet med at blive parat og blive undervist, er en meget stor opgave. Klinikkerne og medarbejderne i Juliane Marie Centret arbejder meget hårdt på at nå målene, og alle medarbejdere og ledere, der på forbilledlig vis viser et stort engagement i at få gjort organisationen klar til SP, skal have stor ros for hvordan ​​opgaven håndteres.

Redaktør