Ny kræftrehabiliteringssygeplejerske i Onkologisk Klinik

Funktionen som kræftrehabiliteringssygeplejerske går på tværs af hospitalet i forskellige organisatoriske sammenhænge, samt tværfagligt og tværsektorielt.

Elisabeth Voss skal som ny kræftrehabiliteringssygeplejerske​ være med til at varetage opgaver i Rigshospitalets kommende Enhed for Kræftrehabilitering og skal bl.a. deltage i afdækning af rehabiliteringsbehov og udarbejdelse af rehabiliteringsplaner for kræftpatienter med mere komplekse behov, samt bidrage til en implementeringsplan for dette på Rigshospitalet.

Elisabeth er 51 år og uddannet sygeplejerske (RH 1988). Afsluttede i 2015 sin Masteruddannelse i Rehabilitering fra SDU, ligesom hun har onkologisk efteruddannelse og sundhedsfaglig diplomuddannelse i Kliniks Kvalitetssikring.

Gennem ansættelser på hospitaler har hun bred erfaring indenfor specialerne: Ortopædkirurgi, Mave-Tarm medicin og kirurgi samt urologi. I Region Sjælland har hun haft ansættelser indenfor urologi og smerteklinik, ligesom hun har været med til at starte Afdeling for Lindrende Indsats (Palliativt Team) omkring Næstved og Nykøbing Falster sygehuse. 

Siden 2007 har Elisabeth haft ansættelser indenfor kommunal kræftrehabilitering og som konsulent vedrørende Kræftens Bekæmpelses frivilliginddragelse i patientstøttearbejdet. 

​​​Aktuelt kommer Elisabeth fra en stilling som kræftkoordinator i Roskilde Kommune.

Redaktør