Få sms-varsel om byggestøj

​Rigshospitalet tilbyder ​nu en sms-service til varsling af støjende byggearbejde på Blegdamsvej den kommende tid.
Arbejdet med at opføre Rigshospitalets Nordfløj skrider planmæssigt frem. Nu er vi nået til en særlig fase, hvor byggeopgaven bl.a. handler om at samle og montere fire etager udført som stålkonstruktion. At samle stålkonstruktioner støjer. Også selvom man bruger de maskiner og arbejdsmetoder, der er til mindst mulig gene for omgivelserne. Hensyn til personale og patienter i nærheden af byggeriet
Mens denne del af byggeriet foregår, skal der tages hensyn til sikkerheden for patienter, pårørende og personale i stråleterapien, som ligger under terræn nær byggepladsen. Og af den grund vil dele af arbejdet komme til at foregå uden for normal arbejdstid. Denne fase i byggeriet varer fra maj til august 2016.

Rigshospitalet tilbyder derfor en sms-service til personale, patienter og naboer med varsling, når der kan forventes støjende byggearbejde uden for normal arbejdstid.

Tilmeld dig sms-service
Tilmelding til sms-service sker ved a​t sende en sms med teksten: NytRigs til 1919. Servicen er gratis, men det koster almindelig sms-takst at tilmelde sig.

Har du spørgsmål eller kommentarer til byggeriet, er du velkommen til at
kontakte ingeniør Martin Bruun på mail: martin.bruun@regionh.dk.

Redaktør