Ny centerchefsygeplejerske i Finsencentret på Rigshospitalet

Mette Rosendal Darmer bliver fra den 1. september 2015 ny centerchefsygeplejerske i Finsencentret

​​Mette Rosendal Darmer har omfattende ledelseserfaring og kommer aktuelt fra en stilling som ledende oversygeplejerske i Hjertemedicinsk Klinik i Rigshospitalets Hjertecenter. 

Mette Rosendal Darmer er uddannet sygeplejerske og har herudover en kandidatgrad som cand. cur. fra Århus Universitet og en Master of Public Governance fra CBS. 

Mette Rosendal Darmer har været en aktiv drivkraft i forskellige ​forskningsprojekter om innovation og forandring. Blandt andet i samarbejde med CBS Institut for Organisation og Ledelse og Innovationsenheden MindLab. Hendes fokus har altid været på høj faglighed, forskning, og inddragelse af patienter og pårørende i forløbene.

Som centerchefsygeplejerske bliver Mette Rosendal Darmer souschef i Finsencentret, hvor Leif Panduro Jensen er centerdirektør. 

Finsencentret er et ud af otte centre på Rigshospitalet. Det er et højt specialiseret medicinsk center, som behandler kræft, blodsygdomme og infektionssygdomme. Finsencentrets forskning inden for HIV, blodkræft, strålebehandling, basal grundforskning i kræft og aktiv sundhed er anerkendt på internationalt niveau. 
Redaktør