Ny centerdirektør på Rigshospitalet

​Niels Würgler Hansen bliver pr. 1. september 2015 ny centerdirektør i Hjertecentret

Niels Würgler Hansen er 43 år og cand.scient. pol fra Institut for Statskundskab ved Aarhus Universitet.

Niels Würgler Hansen kommer fra en stilling som kontorchef i Center for Kommuneøkonomi og Regioner i Finansministeriet, og var inden da centerchef i Sygehuspolitisk Center i Sundhedsministeriet med bl.a. kræft- og hjertesygdomme som primært ansvarsområde. Han har bred erfaring inden for sundhedsplanlægning, medicinsk teknologivurdering og sundhedsøkonomi – og med akut- og specialeplanlægning i regi af Sundhedsstyrelsen. 

Niels Würgler Hansen kommer til Rigshospitalet med en bred ledelseserfaring og et særligt fokus på brug af data i den klinik- og patientnære kvalitetsudvikling.

                                      ​

Hjertecentret er et af Rigshospitalets otte centre. Hjertecentret diagnosticerer og behandler alle former for hjerte- og lungesygdomme og har fokus på respekt og hensyn til patienters ønsker og krav. Hjertecentrets patienter kommer fra alle dele af Danmark samt Færøerne og Grønland. Som et naturligt led i den specialiserede behandling og pleje har Hjertecentret en stor forsknings- og uddannelsesaktivitet, som til stadighed forbedrer medarbejdernes kliniske viden og kunnen. 

Redaktør