Nyt parkeringshus indvies 11.december

Glostrup Hospitals nye, grønne, snegleformede parkeringshus er færdigt og klar til brug. Det bliver fejret med en indvielse 11. december. Alle er velkomne.
Den grønne facade er det tydeligste tegn på husets grønne profil, der fra starten er tænkt ind i byggeriet. Udover at huset er bygget i materialer med begrænset miljøbelastning, har det et bassin til regnvandsopsamling og den sneglede udformning sikre, at så meget lys og luft som muligt udefra gennemstrømmer bygningen, og man kan derved spare på energiforbruget. Sidst, men ikke mindst, er der seks standere til elbiler med mulighed for at udvide til 100, hvis behovet opstår.

Programmet den 11. december er:

Kl. 10.00 Velkomst ved hospitalsdirektør Klaus Lunding
Kl. 10.03 Tale ved regionrådsmedlem Maja Holt Højgaard
Kl. 10.10 Tale ved projekt- og driftschef Morten Christiansson
Kl. 10.15 Tale ved direktør Per Jørgensen fra entreprenør 5E Byg
Kl. 10.20 Maja Holt Højgaard klipper snoren til det nye parkeringshus.

Herefter kan man få lidt godt til ganen og gå på opdagelse i det nye hus. Man kan også høre mere om fordelene ved at køre elbil og se nærmere på forskellige elbilmodeller.

Nye parkeringsregler

De mange nye parkeringspladser betyder også nye parkeringsregler. De to nuværende parkeringspladser ved henholdsvis indgang 1 og indgang 5 vil fremadrettet blive tidsbegrænset til fire timer i tidsrummet kl. 7.30-17.

Det giver nem adgang til hospitalet for patienter og pårørende i dagtimerne, mens parkeringspladserne også kan bruges af medarbejdere på nattevagt.

Der er til gengæld ingen tidsbegrænsning i parkeringshuset, hvor bilerne kan stå under tag, beskyttet for vind og vejr døgnet rundt. Reglerne træder i kraft den 12. december 2014, hvor den midlertidige parkeringsplads også lukker. Vær opmærksom på at fra den 12. december og fremadrettet vil kommunens parkeringsvagter også have deres daglige gang på hospitalets parkeringsområder.

Redaktør