Ny webredaktør i Finsencentret

I august fik vi en ny webredaktør i Finsencentret. Vi har bedt Anne Keiding fortælle lidt om sig selv, og hvad hun skal lave.

​​

Jeg er webredaktør for Finsencentret og Servicecentret, og det er min opgave at stå for udvikling og opdatering af hjemmeside og intranet i samarbejde med centrene og klinikkerne.

Spændende projekter

Arbejdet med Rigshospitalets nye hjemmeside er lige gået i gang, og min først store opgave bliver at hjælpe med overflytningen af centrets og klinikkernes sider til det nye system og prøve at finde den rigtige balance mellem klinikkernes individuelle behov og de overordnede strategier for Rigshospitalets hjemmeside. Det er en både spændende og udfordrende proces at være med i, og når vi er færdige, har jeg fået et overblik og en viden om jeres indhold og opbygning, som det ellers ville have taget mig lang tid at opbygge. Den nye hjemmeside vil være klar til lancering omkring årsskiftet, og derefter går arbejdet med det nye intranet for alvor i gang.

Faglig erfaring

Jeg er Cand. Mag i medievidenskab fra Københavns Universitet og har arbejdet med webkommunikation i mere end 10 år, først i studiejobs på bl.a. Københavns Universitet og CBS og senere som kommunikationsmedarbejder i den almene boligorganisation KAB. Jeg går meget op i brugervenlighed og brugeroplevelse, og jeg håber på, at jeg kan være med til at overføre noget af den viden, som Planetree-projektet har givet, til jeres digitale platforme.

Lidt om mig

Jeg er 34 år og bor på Frederiksberg med min mand og vores to børn. Børnene og familien er det, der fylder mest i fritiden, men når jeg kan finde tiden til det, holder jeg af at slappe af med en god (lyd)bog, bagning eller et kreativt projekt.


Af: Anne Keiding, webredaktør i Finsencentret 


Redaktør